Tapetsering & Bredspackling

– i Stockholm, Västerås, Örebro & Enköping

HUR VI ARBETAR

Innan uppdraget:

Innan uppdraget påbörjas gör vi alltid en kostnadsfri besiktning av det som ska utföras, dvs vi kommer ut till dig och går igenom utrymmen/utrymme som ni behöver hjälp med. Det gör vi för att ge oss bästa möjliga underlag till en korrekt offert till er.

Val av material:

Vi rekommenderar och går igenom med er vad för typ av material som är bäst lämpad för dem väggar som skall tapetseras eller sättas väv på.(val av tapetkvalitet eller eventuellt använda tapetväv, måla väggarna istället för tapeter osv.). Vi kan även komma med våra tips om kulörer om du önskar. Oftast brukar vi räkna med att kunden står för inköp och kostnad för tapet själva, men vi hjälper gärna till att mäta upp väggar och beräkna tapetåtgång.

Offert:

När besiktningen är utförd räknar vi på uppdraget för att sedan ge er en offert. Vi har som mål att från besiktning tills att ni har fått offert från oss skall det ta max en vecka. (beroende på arbetets storlek). Om offerten godkänns av er, går vi vidare med signering och komplettering av rotuppgifter. Sedan bestämmer vi tid för utförande av arbetet.

Fakturering:

Under arbetets gång informerar vi dig/ni som kund, hur och var vi är i arbetet. Så tillsammans jobbar vi oss fram till ett färdigt resultat. Efter det följer fakturering. Och med god förhoppning om ett lyckat samarbete och en ny referens!

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTANDSFRI OFFERT REDAN IDAG!

Vill du veta mer?
Ring oss: 073 – 7186445