Om In KValitetsbygg AB

– i Stockholm, Västerås, Örebro & Enköping

Våtrumsbehörig

Våra utbildade plattsättare har självklart våtrumsbehörighet utfärdad av Byggkeramikrådet. Därför kan du som kund alltid känna dig säker på att arbetet är korrekt utfört.

Säkra Vatteninstallationer

Vi gör installationer enligt de noggranna branschregler som gäller. Reglerna ska förhindra både vattenskador, tillväxt av legionellabakterier i vattensystemet, brännskador, och säkra att ditt vatten är hälsosamt.

ROT-avdrag

Utnyttja möjligheten att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år. Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel.

Lyhörda snickare

Vi är ett byggföretag med en öppen och tydlig dialog, lyhörda snickare som ser till att arbetet blir utfört enligt just dina önskemål.

Ansvar

Vi på IN Kvalitetsbygg AB har alltid ett ansvar mot dig som kund, ett ansvar om att hålla tiden, hålla priset, hålla snyggt och rent samt hålla hög kvalité på vårt arbete.

Tydlig offert

I vår offert ger vi dig alla svar på kostnader och deadline. Inga dolda påslag eller luriga paragrafer. Vi spelar med öppna kort och tydliga offerter.

om-oss2

Vill du veta mer?
Ring oss: 073 – 7186445