BADRUM & BADRUMSRENOVERING

– vi finns i Stockholm, Västerås, Örebro & Enköping

Våta rum kräver kräver stor skicklighet och kunnande, våra GVK auktoriserad plattsättare och mattläggare har gedigen utbildning och erfarenhet av denna typ av arbeten.

Alla arbeten dokumenteras enligt gällande branschregler. Garantidokument enligt GVK (golvbranschen våtrumskontroll) överlämnas efter avslutad entreprenad.

Du kan välja mellan helkaklat på golv och vägg eller plastmattor. En badrumsrenovering kräver ett flertal olika yrkesgrupper, el, vvs, bygg, ventilation samt golvläggare. Vi samordnar en total entreprenad, från offertstadie, samordning, tidplanering till färdigt badrum. Fast pris som inkluderar allt, inga överraskningar på fakturan är en regel för oss.

Nöjd kund-garanti

För att du ska känna dig trygg med att anlita oss så ger vi alltid nöjd kund-garanti på våra jobb och detta är en självklarhet för oss. Vi jobbar alltid effektivt och hos oss tillkommer det aldrig några dolda kostnader. Sker det något vid din badrumsrenovering så kommer vi alltid att gå igenom detta i god tid tillsammans med dig så att du kan att ställning om hur vi tar oss vidare.

Vi är prisvärda, effektiva och jobbar alltid efter att göra våra kunder nöjda. Vi vet vilken viktig del köket utgör i ett hus – låt oss hjälpa dig med det redan idag.

Välkommen att kontakta oss för en offertförfrågan!

Vill du veta mer?
Ring oss: 073 – 7186445