Köksrenovering

– Vi renoverar ditt kök

Vi har god kunskap, erfarenhet samt de nödvändiga certifieringar som krävs för att utföra högkvalitativa köksrenoveringar och det spelar ingen roll om det handlar om ett stort eller ett lite mindre kök

– vi kan hjälpa dig oavsett. Vi jobbar i Örebro, Enköping, Stockholm & Västerås och står redo att hjälpa dig med din köksrenovering redan idag.

Köket – en given samlingsplats

Köket är ofta den självklara platsen där en familj samlas. Det är i köket all mat tillagas och det är ofta i köket man samlas för att äta sina måltider. Köket är till mångt och mycket husets centrum och det är också av yppersta vikt att detta rum verkligen är något som hela familjen trivs med. Det är här vi kommer in i bilden.

För oss är det viktigaste att du som kund blir nöjd och detta är något som vi lägger mycket stor vikt i; nämligen dialogen oss emellan. För att vi på bästa sätt ska kunna genomföra din köksrenovering i Stockholm, Enköping, Örebro & Västerås så är det viktigt att du verkligen berättar hur du vill ha det och att du följer med i vårt arbete under tidens gång. Vi har lång erfarenhet och kan snabbt komma med förslag om hur slutresultatet kan bli bättre, vad som kan fungera och vad som kanske inte går att genomföra.

Att renovera kök handlar för oss om så mycket mer än själva arbetet – det handlar lika mycket om att våra kunder ska bli nöjda och där spelar dialogen mellan oss som företag och dig som kund en väldigt stor roll.

Den bästa känslan är att känna hur vi bidragit till ett vackrare hem genom en uppfräschning av köket och vi hoppas att just du är nästa person vi hjälper till med detta hos.

Nöjd kund-garanti

För att du ska känna dig trygg med att anlita oss så ger vi alltid nöjd kund-garanti på våra jobb och detta är en självklarhet för oss. Vi jobbar alltid effektivt och hos oss tillkommer det aldrig några dolda kostnader. Sker det något vid din köksrenovering så kommer vi alltid att gå igenom detta i god tid tillsammans med dig så att du kan att ställning om hur vi tar oss vidare.

Vi kör alltid med öppna kort och det är något som du som kund tjänar på i längden. Är du osäker på vad din renovering av köket kommer att kosta så gör vi gärna ett kostnadsförslag som du kan ta ställning till. Vi ser fram emot att höra om hur vi kan hjälpa dig att nå dina drömmars kök. Behöver du en omfattande renovering, behöver du byta allt från golv- till tak, är det nya klinkers som ska sättas på plats eller är bara det nya stommar till köksluckorna som ska på plats?

För oss är det inga problem – vi är ett företag som erbjuder dig en komplett lösning för din köksrenovering.

Vi är prisvärda, effektiva och jobbar alltid efter att göra våra kunder nöjda. Vi vet vilken viktig del köket utgör i ett hus – låt oss hjälpa dig med det redan idag.

Välkommen att kontakta oss för en offertförfrågan!

Vill du veta mer?
Ring oss: 073 – 7186445